Tot a punt per a la IV Mostra d’espectacles de creació

S’aproxima la IV Mostra d’espectacles de creació que , durant el cap de setmana de 10 i 11 de juny, portarà damunt de l’escenari les propostes escèniques dels diferents grups que conformen l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta. Més de 80 alumnes de 3 fins a 60 anys es donen cita per compartir, un any més, els seus espectacles, en el marc de l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta.

Dissabte 10 de juny

18,00 h Grups de: Introducció al teatre i al circ ( 3-6 anys) , Teatre Infantil ( 7-11 anys), Primer de Teatre Juvenil (12-16 anys) i Circ Infantil ( 7- 11 anys)

20,00 h Presentació del Projecte 2017 de Teatre Juvenil » Ves-te’n a …».

22,00 h Grups de: Primer de Formació Bàsica en Teatre ( + 17) i Introducció a les tècniques de Circ I i II

La col·laboració és de 3 € i les entrades es podran adquirir una hora abans de l’inici de la Mostra al mateix Auditori. Si algú vol reservar entrades, pot fer-ho a través del mail de l’EtcA : etca.info@gmail.com.

Diumenge 11 de juny

19,00 h Prèvia «Mare Coratge: deconstructing a war», adaptació lliure de Mare Coratge i els seus fills de Bertolt Brecht, que s’estrenarà al festicAM 2017 i serà una de les propostes de noves dramatúrgies que conformaran el cartell de la IV edició del Festival Internacional de Teatre i Circ Ciutat Amposta.

Aquest espectacle, encara en procés de muntatge, fa la primera presentació amb públic per continuar afiançant-lo de cara a la presentació oficial a l’octubre. Es per aquest motiu que les entrades per aquest dia són limitades i amb invitació.