Des de l’EtcA hem participat a aquesta XIII edició dedicada a l’arribada dels transports a principis de s. XX amb un espectacle del Circ Mozzarella anomenat «L’amore che camina como il circo itinerante» que es va representar durant dos dies – dissabte a la Plaça del Castell- i diumenge, donades les condions metereològiques, a l’Auditori de la Fila.

«Un circ d’època de principis de segle XX arriba a la ciutat d’Amposta. Un circ nòmada, clàssic, tendre i màgic, com sempre ha estat el circ. Recuperació de números clàssics de circ, adequació a l’estètica del circ de l’època i amb la música circense més significativa d’aquell període històric.Artistes de tota Europa s’han unit per emprendre aquesta aventura itinerant. I sí: -Noi siamo il circo Moooozaareeeella!»

I també varem participar amb una de les novetats d’aquesta edició 2021, «El Racó de l’Orador», una acció de carrer on es convidava al públic a dir la seva davant d’un atri. Aquesta acció es va emmarcar dins els actes d’Amposta Ciutat Diversa, coincidint al mes de maig amb el Mes dedicat a la Diversitat d’Opinió.

Volem agraïr als nostres alumnes, famílies i professorat per la seva implicació i a tota l’organització per fer-ho possible. Ens veiem l’any vinent!