L’ETCA AMB LA CIUTAT I EL TERRITORI

10381072_10202872612489473_1768727099_o


L’EtcA, des del primer any de funcionament, ha participat en esdeveniments de la ciutat i de tot el territori.

Des del curs 2013-2014 els alumnes de Formació en
teatre i circ, han protagonitzat l’espectacle de carrer «Circ Mozzarella» dins la Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta.

Al llarg del curs 2014-2015 l’EtcA ha estat present novament en la VII Festa del Mercat a la Plaça,  amb l’espectacle de carrer «Circ Mozzarella» i amb l’espectacle de cloenda de la Festa, «El batec del Pont», amb el protagonisme, en ambdós espectacles, d’alumnes de l’escola.

També hem col·laborat en el festival «Per un somriure» i en la celebració de la «Diada de Sant Jordi», realitzant conta contes a totes les escoles de primària de la població,  a càrrec dels alumnes del monogràfic de Conta Contes.

I els tallers de circ han tingut un espai en el Saló de la Infància i la Juventut des del 2015 així com en diferents centres d’educació d’infantil, primària i secundària.

Des de l’EtcA també es van impartir formacions dins les Jornades d’Educació Infantil i de Primària organitzades per la Universitat Rovira i Virgili-Campus Terres de l’Ebre.

També hem estat presents al Fòrum Jove dins del Saló de l’Ensenyament de les Terres de l’Ebre i en diferents edicions de la Marató de la Sang.

L’any 2018 participem en la primera edició del Festival «Arts als Patis» de Poble Nou del Delta.

L’activitat oberta a la ciutat shan anat completant amb les «Nits de gèneres teatrals», en les que es mostren els Work in Progress dels diferents territoris dramàtics que s’aborden durant el segon curs de Formació en teatre.

Actes destacats que organitzem des de l’EtcA són, la celebració del Dia Mundial del Teatre, del Dia Mundial del Circ, de la Mostra d’Espectacles de Creació i la coorganització, al mes d’octubre del festicAM – el Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta -, que dóna el tret de sortida a la variada activitat de l’escola al llarg del curs i que ofereix als alumnes de l’EtcA plataformes de pràctica escènica importants amb una programació acurada d’espectacles d’arts escèniques i arts en viu.

L’any 2018 l’acte del Dia Mundial del Circ es celebra a Amposta organitzat per l’EtcA i l’APCC.