La carpa itinerant Nilak s’instal·larà del 21 al 31 d’agost a Pinell de Brai (Terra Alta) amb una programació espectacular d’arts escèniques, tallers de circ, dansa i teatre tant per a públic infantil com adult, i a un preu molt assequible. El projecte Nilak treballa per democratitzar la cultura, acostant les arts escèniques a localitats que no disposen d’equipaments teatrals. Des de l’EtcA impartirem un taller de circ familiar el 21 d’agost a les 18:00 h al pavelló esportiu.

«Nilak vol ser un espai de creació contemporània que comparteix les seves pràctiques amb la comunitat, per democratitzar l’accés a la cultura i garantir-ne un accés igualitari a escala territorial». — Oriol Escursell, Nilak

Nilak circ teatre itinerant planteja un model a través d’un projecte artístic, social i cultural per apropar les arts escèniques contemporànies a tot el territori català, a la vegada que posa en valor els espais ja existents.

Nilak és un espai que acull una pluralitat de pràctiques artístiques, no només en la seva exhibició, sinó també en la seva creació, formació, inspiració… nilak és circ, i dansa, i cinema, i teatre, i arts visuals, i performance, i literatura, i pedagogia.

+ Descarrega’t la programació aquí

Us esperem!