La II Mostra d‘espectacles de creació tanca el curs 2014/2015 de l’EtcA

El passat 13 de juny va tenir lloc la II Mostra d’espectacles de creació EtcA 2015 a càrrec dels alumnes de les diferents formacions i nivells de l’EtcA.

A l’Auditori de la Fila d’Amposta i des de les 18:00 de la tarda es va poder veure un recull d’ espectacles de creació que han elaborat els diferents grups de l’escola.

Els grups de “Teatre Infantil” i “Teatre Juvenil” presentaren els muntatges realitzats en la última part del curs, com a tancament d’un procés d’aproximació al llenguatge teatral en el que s’ha treballat l’expressivitat, la comunicació, la capacitat creativa, el treball col·lectiu, l’escolta,… i en els que es van poder veure per part dels alumnes l’assoliment d’objectius com l’autonomia a escena, el control de l’espai escènic, el gaudi amb el joc teatral i molta espontaneïtat, fruit d’un treball en el que ells han estat els protagonistes de tot el procés creatiu.

El segon curs de “Teatre Juvenil”, per la seva part, presenta una adaptació de “La vida es sueño”, de P. Calderón de la Barca: un muntatge en que a partir d’aquesta obra han reflexionat sobre les seves expectatives i les que els altres els hi han imposat, amb una versió sorprenent, inèdita i amb molt d’humor.

Els alumnes de “Formació Bàsica en teatre” i del “Curs de tècniques de circ” tancaren aquesta II Mostra a partir de les 22 hores. “Ambients” i “Personatges” foren les propostes defensades pels alumnes de primer curs, finalitzant així un curs dedicat a l’aprenentatge dels elements que conformen el fet teatral, mentre que els de segon ens presentaren una síntesis del treball realitzat al llarg del curs, en el que s’han endinsat en diferents territoris dramàtics. Així doncs vam veure propostes escèniques a partir de la Tragèdia, la Comèdia humana i el Clown, tres dels gèneres abordats al llarg d’aquest segon curs.

La Mostra de la nit es completa amb números d’acrobàcia creats pels alumnes del “Curs de tècniques de circ I”.

Una nit molt especial on el públic va poder gaudir d’una bona dosi d’arts escèniques concentrades en gairebé 4 hores i mitja d’actuacions on passaren més de 80 alumnes per escena.

Enhorabona a tots i totes pel fantàstic treball i l’excel·lent generositat desmostrada a baix i dalt de l’escenari!!!

Més fotos de la II Mostra en aquest enllaç