dreamsEspectacle: Dreams- Xarxa Humana
Companyia: La Fura dels Baus
Dia/ Hora: 11 d’octubre a les 22,00
Lloc: Parc dels Xiribecs
Gènere: Macroespectacle
*Espectacle amb pirotècnia / Sense seients / Gratuït
Tots els públics
Web: www.lafura.com

 

Sinopsi 

Espectacle inaugural del V FesticAM – Festical Internacional del teatre i circ d’Amposta 2018.

La Fura dels Baus és excentricitat, innovació, adaptació, ritme, evolució i transgressió. Aquesta essència tan pròpia i única la va portar a ser pionera en reconceptualizar dos dels aspectes més importants de tot art dramàtic: l’espai i el públic.
Així doncs van re definir l’espai d’actuació – traslladant-ho a espais no convencionals – i van canviar de passiu a actiu el paper del públic, trencant d’aquesta forma la “quarta paret”.

La inquietud i la necessitat constant d’explorar noves tendències artístiques han desenvolupat, mitjançant un procés de creació col·lectiva, un llenguatge, un estil i una estètica propis. El que avui dia es denomina “llenguatge furero», que han sabut portar a diferents gèneres artístics: l’art escènic, l’òpera, el cinema o el macroespectacle. La capacitat d’unir i adaptar carnalitat i misticisme; naturalesa i artifici; grolleria i sofisticació; primitivisme i tecnologia, en cadascun dels seus espectacles, ha aconseguit l’èxit i el prestigi internacional de La Fura dels Baus.

La Xarxa Humana és el nom que La Fura ha triat per referir-se a la seva acció estrella amb un gran impacte per al públic.
El muntatge -fruit de la col·laboració entre diversos entitats – és una experiència multisensorial que juga amb la llum, els colors, la pirotècnia i els moviments sincronitzats per creuar la fina línia que separa realitat i somni.
Sinopsi curta: Espectacle inaugural festicAM 2018. Dreams suposa un canvi estimulant entre les persones que participen.

 

Fitxa artística

Amb la participació de la Fura dels Baus, APASA -L’Associació de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de la comarca del Montsià- , Anigami Experiències, ISDEC, l’EtcA – l’Escola de teatre i circ d’Amposta- , la Unió Filharmònica d’Amposta, la Societat Musical la Lira Ampostina, Batukeem Amposta, la Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, Batukeem Amposta, la Colla de Diables Lo Minotaure, Grues Romaní i l’Obra Social «La Caixa».