Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta 2018

L’ EtcA Escola de Teatre i Circ d’Amposta – ACET un any més participem activament en la Festa del Mercat a la Plaça. Fa mesos que estem treballant amb els alumnes, amb molta il·lusió, posant-hi esforç, dedicació i molta molta alegria!!

Aquest any a la X Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta 2018 ens heu pogut veure de futbolistes amb «L’entrenament del Club de Futbol Amposta», preparant-se per a la primera lliga en la qual van competir.

Potser també has vist «Les monges van d’excursió a la Carrova» passejant pel nucli antic i anant a buscar l’autobús de la HIFE» AUTOCARES HIFE S.A.

I pel nucli antic també ha anat voltant «El llimpiabotes», que igual et netejava les sabates com la cartera.

I caminant caminant pel Racó del Castell has pogut gaudir d’una selecció de «Contes i llegendes de les Terres de l’Ebre» un seguit de relats de principis de segle XX, protagonitzat per alumnes de Teatre Juvenil.

I, un any més, el dissabte i diumenge a la tarda hem fet arribar a Amposta el nostre #CircMozzarella: un circ nòmada…com els circs de sempre… amb acròbates, clowns, forçut, la misteriosa Silvani, les tigresses, el domador i, per descomptat, el presentador del circ que enguany va venir acompanyat de tota la família.

Des de l’ EtcA volem agrair un any més a tots els que fan possible la participació de l’EtcA a aquesta Festa de recreació històrica que cada vegada es fa més gran: alumnes de l’EtcA i profes, tant dels cursos de teatre com de circ, a la Big Band de la #UnióFilharmònica i als nostres amics d’APASA que ens acompanyen tots els anys.

Gràcies també al Bar Kung Fu, UBALDO rètols, Perruqueria Elisabet Bertomeu, Àlex Rodríguez Belvis, #NuriLledó, Antònia Ripoll, Joaquim Mora i els Amics del Cavall d’Amposta. També a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó Amposta i a l’Esardi per obrir-nos les portes, al CLUB FUTBOL AMPOSTA i al Museu de les Terres de l’Ebre per l’assessorament i a Joana Rodríguez i #Pepe per estar sempre disponibles. I per acabar, gràcies un any més a l’Ajuntament Amposta i especialment a la Regidoria d’Ensenyament i Cultura per comptar amb nosaltres.

Ens veiem a la XI edició!

Us compartim una selecció de fotografies de: Foto Amposta, David Comuñas, Vane del Río, Joan Ferré Verge, Anabel Ortega i EtcA Escola de Teatre i Circ d’Amposta – ACET

Més fotos a la Galeria Festa del Mercat a la Plaça d’Amposta 2018