«Nuova Barberia Carloni», de Teatro Necessario

Aquesta companyia italiana guardonada a nombrosos festivals internacionals, ens Presenta la barberia, el centre neuràlgic de qualsevol poble fa només unes dècades. Tres aspirants a barber s’inspiren en aquesta tradició i estètica del passat per convidar-nos a conèixer les seves arts i mentre esperem el torn mostraran totes les seves habilitats. Veritables artistes del cabell convençuts que solucionaran qualsevol problema a cop de loció. Tot per aconseguir que el client surti net, llis, regenerat en cos i ànima. Gènere: Clown Duració: 60 minuts.


«Íter», de Serena Vione

Després d’una llarga carrera com gimnasta artística, Serena Vione es va especialitzar amb acrobàcia aèria i improvisació teatral, i ha col·laborat en diferents projectes, com Cirque du Soleil, Leandre Ribera o Teatrazione. Íter és un viatje a través de la fantasia, les emocions i les sensacions. Un espectacle unipersonal dirigit per Claire Ducreaux.

Gènere: Circ Duració: 35 minuts.


«L’home roda», del Professor Karoli

Un personatge incombustible!Professor Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el més difícil encara, com no… sobre rodes! Un espectacle visual apte per a tots els públics. Gènere: Circ Duració: 50 minuts


«Somins de sorra», de BorjaYtuquepintas

Espectacle  multidisciplinari  que  combina  art  amb  sorra,  música  en  directe,  titelles  de  gran  format  i  pintura  ràpida. Només  amb  les  mans  i sorra sobre un vidrevidre, l’il·lustrador Borja González, realitzarà sobre l’escenari i projectades en una gran pantalla històries que us ompliran d’emocions. Pura inventiva i creació que no us deixaran indiferents. Gènere: Multidisciplinar. Duració: 55 minuts.


«Las polis», de CIRCulant

Espectacle de carrer en el que dos dones policies, apareixen de sobte a una plaça. Encarregades de mantenir l’ordre i la seguretat, despleguen totes les seves forces amb la finalitat de mostrar a la població que tot està sota control… o quasi tot…o res. Gènere: clown Duració: 50 minuts.


«Espectacolis», de l’EtcA

Recreació d’espais reals… o no tant. Personatges impossibles… o no tant. Work in progress d’investigacions en diferent territoris dramàtics. Una seqüència vertiginosament divertida de treballs preparats per alumnes de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta Gènere: teatre i circ Duració: 80 minuts


«Exhibició de cèrcol aeri», d’Artmove- Studio Company

Realitzarà exhibicions de circ de diferents disciplines. Els van tenir a la primera edició del festicAM presentant un número d’acrobàcia aèria en teles. Aquesta edició ens sorprendran amb noves disciplines. De segur que no ens deixaran indiferents!


«Exhibició de hula hoop», de Salima Artist 

Aquesta artista internacional ens oferirà una exhibició de la disciplina de hula-hoop. Sempre atraient, sempre diferent, sempre novedosa.

I a més … Taller de Circ de l’EtcA, Batukeem Amposta i la música de la Big Band de la Fila.