TEATRE PER A JOVES (12 a 16 anys)

1er nivell:
-Formació regular d’octubre a juny.

Introducció a la formació teatral a nivell tècnic i artístic en la què, partint d’una proposta lúdica, ens aproparem als diferents elements que formen el fet teatral: cos, veu, personatges, conflicte,…

Com? Explorant al màxim les possibilitats del teu cos, la teva veu, la teva imaginació, les teves emocions,…

És un curs estructurat per a descobrir l’art de fer teatre, començar a treballar en grup i, des d’aquesta dinàmica de joc dramàtic, potenciar la creativitat. Acabarem el curs amb el muntatge d’un espectacle de creació pròpia en el que relacionem els elements presentats.

dimecres de 16,30 h a 17,30 h

Matrícula: 30 € (50% dte. per als alumnes del curs anterior)
Mensualitat: 30 €


Projecte: 2on i 3er nivell

Adreçat als alumnes que han cursat primer curs. En aquest segon any iniciem un procés d’aprofundiment de les matèries fonamentals de l’art dramàtic presentades al primer curs: cos, veu i interpretació, fusionant-les amb altres llenguatges artístics com són la pintura, la literatura, el cinema, la música, la dansa i com no, el circ. Això ens permet  plasmar una creació teatral des d’un llenguatge escènic modern i multidisciplinar, creatiu i innovador que confluirà amb un espectacle.
Aquest espectacle, presentat a la Mostra d’espectacles de creació, té un circuit de representació propi durant el tercer any, possibilitant als alumnes completar el procés de creació d’un espectacle escènic.

dimecres de 18,30 a 20,00

Matrícula: 30€ (50% dte. per als alumnes del curs anterior)
Mensualitat: 30€