El proper 23 d’octubre començarà una nova edició del curs de contacontes (I) . 

ElP1090216 conte ajuda al nen a ampliar les seves capacitats per resoldre els problemes quotidians. S’identifica amb els personatges i, a través d’ells, encara els seus problemes des d’un altra perspectiva.
Els contes fomenten la creativitat i la capacitat inventiva dels infants. Amb la narració del contes els educadors, a més, potencien en els seu alumnat la lecto-escriptura. Els educadors no poden obviar una eina tant important. Quan els educadors dediquen temps a la narració de contes, estan treballant camps fonamentals en l’educació dels infants: creativitat i imaginació, animació lectora, habilitats socials, transmissió de valors.

Objectius del monogràfic

Oferir els recursos necessaris per realitzar una bona narració d’un conte, per fomentar la imaginació dels nens a través d’ell i generar així una animació a la lectura en els infants:

· Valorant el paper educatiu dels contes per a la infància.
· Sabent discernir les diferents parts de la narració.
· Descobrint i potenciant les eines de les que cadascú disposem per explicar un conte d’una manera fluïda i captivadora.
· Adquirint habilitats comunicatives i expressives.
· Coneixent recursos diferents per enriquir la narració de contes a l’aula.

Dates proper curs de conta-contes

23 d’octubre, 6, 13, 20 i 27 de novembre – 2014-.

P1090209

Preu inscripció: 55€

Cal sol·licitar plaça a través del correu de l’EtcA facilitant les dades personals ( Nom i cognom, DNI/Passaport, Edat, Estudis i/o professió, Adreça postal, Mail i telèfon de contacte, Experiència en aquest camp ) i fer efectiu el pagament de la inscripció mitjançant ingrés bancari.