INFORMACIÓ DE MATRICULACIÓ 2016/2017

Període de matriculació cursos regulars

El període de matriculació comença l’1 de juny de 2016. Per inscriure’s cal imprimir el full de matrícula i portar-lo, amb la documentació que s’assenyala, a l’EtcA, en horari de 9 a 13 i de 16 a 20h, de dilluns a divendres (exceptuant l’agost). També es pot emplenar directament el formulari del web i enviar la documentació escanejada al mail de l’EtcA.

Les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Preus de la matrícula

30€ alumnat nou
15€ alumnat curs anterior

Calendari de classes

Les classes comencen entre el 19 de setembre i el 3 d’octubre de 2016, depenent dels grups (veure concreció a l’apartat de Cursos Regulars)  i finalitzen la tercera setmana de juny. Els cursos de Formació bàsica en teatre i el curs de Tècniques de circ per a Adults tenen, dins del programari, formació complementària durant el mes de juliol.
Seran períodes no lectius els compresos entre el 23 de desembre de 2016 i el 8 de gener de 2017 i entre el 8 i el 17 d’abril de 2017. Es seguirà el calendari festiu de la localitat d’Amposta.

Matriculació Altres Cursos
Quan es publiqui l’oferta formativa de la resta de cursos (veure apartat Altres cursos) es podrà realitzar la sol·licitud de plaça a través del mail de l’EtcA.
Els Cursos d’Hivern es publiquen la segona quinzena de novembre i els Cursos d’Estiu la segona quinzena de maig.