Aquest any celebrarem el Dia Mundial del Teatre amb un cap de setmana dedicat al teatre i l’espai públic i titulat «Find your filter»

Es tracta d’un workshop d’intervenció a l’espai públic amb mitjans expressius propis de les arts performatives, el treball d’espai i cos i l’observació imaginativa de les ciutats.

Eléctrico 28 són un col·lectiu artístic que nodreixen amb espectacles de carrer immersius fets amb humor i amor l’ecosistema de la vida diària humana (i animal) que es desplega a l’aire lliure. Veuen el carrer com una coreografia multidireccional i orgànica d’éssers vius que es mouen sota el cel i sobre un terra normalment de ciment, però també de vegades cobert d’herba o sorra.

¿Com entenen l’art i el carrer ELÉCTRICO 28?

És un workshop on es comparteixen tècniques d’intervenció a l’espai públic procedents de les arts performatives de carrer i la mirada particular del col·lectiu Eléctrico 28 sobre la vida quotidiana i els espais urbans.


Mentre la vida transcorre a l’exterior, Eléctrico 28 la impregnem de petites accions que van des del quotidià fins al fantàstic, i que qüestionen preconcepcions i convencions del teatre i l’espai públic.


De manera imaginativa, lúdica, càlida, enginyosa i afectuosa, els seus projectes inciten els espectadors i els vianants a percebre l’ordre regulat del qual formen part i a obrir finestres a nous relats i a noves formes de relacionar-se amb el nostre entorn. Pretenen mostrar la brutal bellesa de sortir de casa, caminar pels carrers, creuar-te amb la resta persones i veure-les a la llum del que és extraordinari.

És un workshop que es fa íntegrament al carrer i que està orientat a qualsevol persona o col·lectiu que vulgui explorar maneres de canviar usos establerts de l’espai públic i que vulgui transmetre els seus sentiments en relació amb la vida als carrers amb el llenguatge de la performance.
També està orientat a qualsevol persona que li encanti estar al carrer imaginant coses que podrien passar però que no troba el lloc per fer-
ho. Qui hi participi, observarà de forma conscient l’espai públic i els seus habitants, i en traurà conclusions que podrà convertir en una mirada particular, un filtre.
Un filtre és una mirada conscient que impregna els ulls, el cos i la ment i aconsegueix conquerir les maneres d’intervenir, pensar, definir o narrar alguna cosa. El teu filtre és la teva essència, i aquest workshop està destinat a trobar-la i

aquest workshop està destinat a trobar-la i guardar-la amb afecte per transformar-la en una palanca expressiva a l’espai públic.
Els filtres particulars, l’essència personal, una tool kit de tècniques expressives, el cos, l’espai i el trànsit espontani del carrer seran els ingredients bàsics per crear petites provocacions a la via pública que tinguin la capacitat d’obrir nous relats i propulsar la simpatia, el qüestionament, el dubte i la sorpresa del vianant i el públic.

Dates:

Dissabte 26 i diumenge 27 de març 2022

Horari:

Dissabte de 16:00 h a 19:00 h
Diumenge 10:00 h -13:00 h i 16:00 a 19:00 h

Lloc: EtcA i espai públic.

Preu: Gratuït

+ Info i inscripcions: etca.info@gmail.com i al tel. 657 931 625