II MOSTRA D’ESPECTACLES DE CREACIÓ EtcA 2015

El proper 13 de juny tindrà lloc la II Mostra d’espectacles de creació EtcA 2015 a càrrec dels alumnes de les diferents formacions i nivells de l’EtcA.

A l’Auditori de la Fila i des de les 18:00 de la tarda es podrà veure un recull
d’ espectacles de creació que han elaborat els diferents grups de l’escola.

Els grups de «Teatre Infantil» i «Teatre Juvenil» presentaran els muntatges realitzats en la última part del curs, com a tancament d’un procés d’aproximació al llenguatge teatral en el que s’ha treballat l’expressivitat, la comunicació, la capacitat creativa, el treball col·lectiu, l’escolta,… i en els que podrem veure per part dels alumnes l’assoliment d’objectius com l’autonomia a escena, el control de l’espai escènic, el gaudi amb el joc teatral i molta espontaneïtat, fruit d’un treball en el que ells han estat els protagonistes de tot el procés creatiu.

El segon curs de «Teatre Juvenil», per la seva part, presentarà una adaptació de «La vida es sueño», de P. Calderón de la Barca: un muntatge en que a partir d’aquesta obra han reflexionat sobre les seves expectatives i les que els altres els hi han imposat, amb una versió sorprenent, inèdita i amb molt d’humor.

Els alumnes de «Formació Bàsica en teatre» i del «Curs de tècniques de circ» tancaran aquesta II Mostra a partir de les 22 hores. «Ambients» i «Personatges» seran les propostes defensades pels alumnes de primer curs, finalitzant així un curs dedicat a l’aprenentatge dels elements que conformen el fet teatral, mentre que els de segon ens presentaran una síntesis del treball realitzat al llarg del curs, en el que s’han endinsat en diferents territoris dramàtics. Així doncs veurem propostes escèniques a partir de la Tragèdia, la Comèdia humana i el Clown, tres dels gèneres abordats al llarg d’aquest segon curs.

La Mostra de la nit es completarà amb números d’acrobàcia creats pels alumnes del «Curs de tècniques de circ».

Les entrades per a la II Mostra d’espectacles de creació EtcA 2015 es poden adquirir a un preu de 3€ a la secretaria de la Fila i, 1 hora abans de l’inici de la Mostra – a les 17 i a les 21 – a la mateixa guixeta.